Fusilli met gehaktballetjes, broccoli en geraspte kaas

226 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 350 g fusilli (spiraalpasta)
  • 1 stronk broccoli
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Pittig
  • 350 g rundergehakt
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels Bertolli Vloeibaar
  • 50 g geraspte kaas
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de broccoli en snijd er kleine roosjes van. Snijd de stelen in dunne plakjes.
  2. Doe het gehakt in een kom en meng er de Italiaanse kruiden en het uitgeperste teentje knoflook door. Breng het verder op smaak met zout en peper en draai er kleine gehaktballetjes van.
  3. Bak de gehaktballetjes goudbruin in de margarine in een hapjespan . Voeg vervolgens de broccoliroosjes en -stelen toe en roer het mengsel goed om. Doe nu de pastasaus erbij en laat de groenten en gehaktballetjes in de saus zachtjes gaar worden in 10 minuten.
  4. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer met wat geraspte kaas.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht