Fruitgateâu

17 100 5 5
Aantal personen:
  • chocoladeschilfers of nootjes
  • 400 ml room (slagroom)
  • 330 gr biscuitmix -> Aveve
  • 5 eieren
  • 35 ml water
  • 1 bakje aardbeien
  • 2 kiwi's
  • 5 eetlepels vruchtenconfituur
  • taartdecoratie
  • een beetje suiker
  1. Biscuitdeeg maken -> 330 gr biscuitmix, 35 ml water en 5 eieren -> 10 min mixen op hoogste stand
  2. Biscuit bakken in oven op 170° C, ongeveer 35min
  3. Room opkloppen en een beetje suiker toevoegen naargelang smaak
  4. Biscuit in 2 snijden. Aan de binnenkant enkele eetlepels opgeklopte room en vruchtenconfituur smeren.
  5. Aan de buitenkant van biscuit de resterende opgeklopte room uitsmeren
  6. Chocoladeschilfers rond de biscuit plakken
  7. Biscuit versieren met fruit en eventueel slagroom of andere taartdecoratie
renee1986