Frittata met waterkers en grijze garnalen

5 45 1 5
Aantal personen:
  • 150 Gram Grijze garnalen
  • 1 Bosje Waterkers
  • 8 Kerstomaatjes
  • 1/4 Plantje Bieslook
  • 50 Gram Geraspte kaas
  • 75 Gram Kruidenkaas
  • 6 Eieren
  • 2 Eetlepel Vloeibare Solo
  • Peper en zout
  1. Voorbereiding: pluk de blaadjes van de waterkers en gooi de steeltjes weg, snipper de bieslook fijn, snij de tomaten in vier.
  2. Bereiding'
  3. Klop de eitjes met de room, de kruidenkaas en het bieslook. Kruid met peper en zout.
  4. Meng met de waterkers, de stukjes, de garnalen en de geraspte kaas. Giet de mengeling in een beboterde vorm. Bak 35 à 40 min. in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  5. Laat de frittata afkoelen en snij in vierkantjes.
Inge_gent