Frittata met balletjes en groene asperges

0 90 0 5
Aantal personen:
  • 150 Gr Parmezaan geraspt
  • 750 Gr Kipgehakt
  • 1 Klompje Boter
  • 1 Pak Groene asperges
  • 6 Eieren
  • Parmezaan geschaafd
  1. Oven voorverwarmen op 170 Gr
  2. Meng kaas door het gehakt .
  3. Verdeel gehakt in porties van 50 Gr.
  4. Bak balletjes aan en leg ze dan op vel bakpapier .
  5. Laat ze 15 minuten garen op bakpapier .
  6. Was de asperges schoon en snij in drie en kook ze bijtgaar .
  7. Dreng ze in olijfolie met peper en zout .
  8. Klop voor de frittata de eieren los en kruid ze . Bak deze in een lage pan los aan . Laat rustig garen . Laat deze op de borden glijden en schik de balletjes en de asperges erop . Bestrooi met parmezaan .
Izegem 54