FRISSE WRAPS met GEROOKTE ZALM en komkommer.

33 15 3 5
Aantal personen:
  • 4 wraps
  • 1 komkommer
  • 4 eetl groene pesto
  • 50 gram pijnboompitten
  • 100 gram gerookte zalm
  • 1 kuipje knoflookboter of zelf even maken
  1. Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan.
  2. Schil vervolgens de komkommer met een kaasschaaf, maak daarna lange repen met de kaasschaaf.
  3. Bak de pijnboompitten in een droge pan iets bruin
  4. .
  5. Als de wrap warm is, smeer je deze in met een dikke laag knoflookboter, zalm er opleggen, pijnboompitten en een eetlepel pesto.
  6. Rol de wrap op en steek deze vast met enkele cocktail prikkers.
  7. Snijd de wrap in 5 a 6 stukjes... heerlijk bij een goed glas wijn of als lunchgerecht.
  8. .
kok Kimberley