Video afspelen

Frisse salade met asperges en prinsessenboontjes

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 6 asperges
  • Solo
  • 300 g prinsessenboontjes
  • 100 g chorizo
  • Knorr Aromat-kruiden
  • zout & peper
  • 1 citroen
  • 2 dl verse room
  • verse munt
  1. Schil de asperges en snijd ze daarna in fijne julienne.
  2. Smelt wat Solo in een wok en bak er de boontjes en asperges in.
  3. Snijd de chorizo in blokjes en voeg ze erbij.
  4. Laat dit gedurende 3 tot 5 minuten bakken.
  5. Breng het geheel op smaak met de Aromat-kruiden, zout en peper, en blus met wat water.
  6. Voeg het citroensap toe aan de room.
  7. Meng alles opnieuw goed en voeg er op het einde de fijngehakte munt aan toe.
  8. Schik alles in een diep bord.
Koken Op De Markt