Fred en Trees

1 0 0 5
Aantal personen:
  • 1 kg kalkoenfilet
  • 1kg kroketten
  • 250gr champignons
  • 1/2 liter saus
  • 1 kg groentenmix
  1. Oven voorverwarmen op 200 °C
  2. Frituur laten smelten
  3. kalkoenfilet afbakken en traag garen in oven : eerst gedurende 15 minuten op 200°C, daarna 1u op 100 °C. Laten afkoelen en later in dunne plakjes snijden en opwarmen in de champignonsaus.
  4. groentenmix garen en grillen on de oven
  5. Champignonsaus maken
  6. Voorgerecht :
  7. garnalencocktail met asperges
  8. Dessert :
  9. Ijsje met peer en warme chocoladesaus / slagroom
  10. hapjes :
  11. meloensoepje
  12. blini's met gerookte zalm en zure room
  13. hamrolletjes met kaas (Aldi)
  14. toast foie gras met vijgenconfijt
MaTine
Meer inspiratie

FransVleesHoofdgerecht