Franse kaasplank op ambachtelijke wijze.

10 10 0 5
Aantal personen:
  • 2 stokbroden
  1. 2 stokbroden
  2. 1 zakje gedroogd roodfruit (180 g)
  3. 200 g vijgenconfituur (jam)
  4. 200 g zachte geitenkaas
  5. 200 g boerenbrie of brie de meaux
  6. 250 g camembert le rustique
  7. 200 g chaumes-kaas
  8. 200 g roquefort
  9. Bereiden
  10. Snijd het brood in plakken. Doe het gedroogde fruit in een schaaltje en schep de confituur in een ander schaaltje of mooi glas. Serveer de kazen op een plank en geef er het brood, het gedroogde fruit en de confituur bij.
  11. Dit is een bepaalde selectie van kazen.
  12. Je kunt eventueel kiezen voor andere soorten.
  13. Tip maak het brood even knapperig in de oven.
Love to Cook