FRANSE KAASBROOD-TAART.

2 60 0 5
Aantal personen:
  • 50 gram boter
  • 1 oud stokbrood
  • 100 gram rietsuiker
  • 500 ml melk
  • 1 ei
  • 250 gram blauwe kaas
  • 100 gram walnoten
  • zout en peper naar smaak
  1. Materialen
  2. 1 bakring van 20 cm doorsnede, bakpapier, boter om in te vetten. of de rand van een springvorm.
  3. Verwarm de oven voor op 170 ºC.
  4. Smelt de boter en breek het brood in stukken
  5. Doe dat alles in een kom.
  6. .
  7. Meng het brood met de melk, rietsuiker, ei, zout en de
  8. gesmolten boter tot een smeuïge massa.
  9. Verbrokkel de blauwe kaas en meng met de walnoten door de broodmassa
  10. .
  11. Leg het bakpapier in de taartring.
  12. Druk het bakpapier goed in de randen en schep de massa erin.
  13. Bak in circa 45 minuten goudbruin en gaar.
kok Kimberley