Frangipanne taart

31 60 3 5
Aantal personen:
  • 200 gr gekookte en gepureerde aardappels
  • 200 gr suiker
  • 2 stuks eieren
  • 125 gr solo
  • 125 gr bloem
  • 1 stuk grote koffielepel bakpoeder
  • 1 busje amandel essence
  • 1 pak bladerdeeg
  1. -Boter met suiker luchtig roeren
  2. -Eieren 1 voor 1 toevoegen
  3. -Gezeefde bloem en bakpoeder eronder spatelen
  4. -Puree en essence toevoegen en goed roeren
  5. -Taartvorm bekleden met bladerdeeg
  6. -Vulling in de vorm doen
  7. Taart bakken in voorverwarmde oven 180 graden, 30 minuten
  8. -Abrikozenconfituur met wat water loskloppen en over de warme taart smeren
  9. -Glazuur maken (Glazuur: 3 a 4 lepels bloemsuiker met beetje water en/of een paar druppels citroen)
  10. en over de taart smeren
  11. SMAKELIJK
loeloeloe