Frambozentrifle

115 0 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 200 g frambozen
  • 1 doos boudoirs
  • 250 g mascarpone
  • 6 el crème anglaise
  • 4 el sherry
  • 1 zakje vanillesuiker
  • Poedersuiker
  1. Breek de boudoirkoekjes in 2 en besprenkel met de sherry.
  2. Meng de crème anglaise met de mascarpone en de vanillesuiker.
  3. Neem glazen coupes en vul die onderaan met een laagje mascarponecrème.
  4. Plaats de boudoirkoekjes naast elkaar langs de rand van het glas met de suikerkant naar buiten.
  5. Verdeel de helft van de frambozen naast elkaar over de glazen en bedek met nog een laagje crème.
  6. Garneer dit dessert met enkele frambozen en bestrooi met poedersuiker.
patjepoeke
Meer inspiratie

IJs en fruitNagerechtZomer