frambozenmuffins

22 60 4 5
Aantal personen:
  • 175 g boter
  • 50 g bloem
  • 100 g gemalen amandelnoten
  • 3 theelepels citroenschilrasp
  • 5 stuks eiwitten
  • 175 g poedersuiker
  • 24 stuks verse frambozen
  1. Gebruik een muffin-bakvorm voor een 12-tal taartjes en boter deze in.
  2. Verwarm oven op 200°C
  3. Smekt de boter.
  4. Zeef de bloem met de poedersuiker.
  5. Voeg de gemalen amandelnoten toe. en de citroenrasp.
  6. Klop de eiwitten los met vork en voeg toe.
  7. Voeg de boter toe.
  8. Schep mengsel in vorm en leg in iedere vorm twee frambozen (druk aan).
  9. Bak ze 5 minuten op 200°C.
  10. Daarna 15 minuten op 180°C
  11. Laat ze afkoelen in de vormpjes.
  12. HEERLIJK !!!!!!
geertvdw