Frambozenfantasie

41 5 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 8 bolletjes Carte d’Or Frambozen Sorbet (200 g)
  • 150 g verse frambozen
  • 1 el honing
  • 150 g frambozenjoghurt
  • 50 ml slagroom opgeklopt tot zachte bergjes
  • 1 tl geschaafde, geroosterde amandelen
  1. Plet de frambozen in een grote schaal met een vork. Voeg vervolgens de honing en yoghurt toe. Roer een beetje door elkaar en creëer zo een golfeffect
  2. Schep een bolletje Carte d’Or Frambozen Sorbet op de bodem van een dessertglas. Bedek met een laagje van het frambozen-yoghurtmengsel. Herhaal dit en maak zo vier lagen.
  3. Garneer met een lepel slagroom en bestrooi met de geschaafde geroosterde amandelen.
Carte d'Or
Meer inspiratie

DessertNagerecht