Frambozen-sesamflensjes

66 30 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 3 eetlepels frambozenlikeur
  • 2 eetlepels muntblaadjes
  • 250 g frambozen
  • 2 eetlepels honing
  • 2.5 dl melk
  • 1 geraspte citroenschil
  • 1 snuifje zout
  • Solo
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  • kaneelpoeder
  • 100 g meel
  • 2 eieren
  1. Doe de frambozen met de honing en de likeur in een schaal en schep ze voorzichtig om. Roer er de muntblaadjes bij en zet opzij (gekoeld).
  2. Maak het flensjesbeslag: roer de eieren met de bloem en de melk goed los. Breng op smaak met een snuifje zout en kaneelpoeder.
  3. Roer er de sesamzaadjes en de geraspte citroenschil bij.
  4. Bak de flensjes met een beetje Solo. Schik op ieder bord een flensje en giet er 2 eetlepels frambozensla op, in een punt.
  5. Plooi er het flensje over zodat er een puntzakje ontstaat.
  6. Werk af met een blaadje munt en eventueel een beetje slagroom.
Solo
Meer inspiratie

PatisserieNagerechtZomer