Forel in papillot met olijven, citroen e kappertjes

0 40 0 5
Aantal personen:
  • 4 forellen, 100g zwarte olijven, 1 citroen, 2 eetlepels kappertjes, een paar takjes tijm, een handvol fijngehakte platte peterselie, 4 aardappels, 250 g groene bonen, een beetje pastis, 1 eetlepel olijfolie, peper, zout, 4 stukken aluminiumfolie
  1. Kook de aardappels beetgaar in de schil. Blancheer de bonen.
  2. Leg op elk vel aluminiumfolie een forel. Kruid met peper en zout en voeg een beetje olie toe.
  3. Bedek met 4 in stukken gesneden aardappels, tijm, peterselie, kappertjes, olijven, de fijngesnipperde jonge uien, de bonen, de pastis en een paar schijfjes citroen.
  4. Sluit de papillotten goed en bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 25 minuten.
  5. Werk af met peterselie.
ingeborg007