Flensjes met appel

120 30 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 150 g bloem
  • 0.5 dl melk
  • 1 snuifje zout
  • 2 eieren
  • 0.5 dl appelsap
  • 2 appels in kleine stukjes gesneden
  • 2 eetlepels kandijsuiker
  • 1 eetlepel kaneel
  • Solo
  • 4 eetlepels appelstroop
  1. Klop met een mixer de bloem, melk, het snufje zout en de eieren door elkaar.
  2. Voeg vervolgens het appelsap toe, roer goed en laat het beslag even rusten.
  3. Bak ondertussen de appelstukjes in een pan met wat Solo en voeg de kandijsuiker en het kaneel toe.
  4. Wanneer de stukjes mooi bruin zijn, haal je ze van het vuur.
  5. Bak in een hete pan met wat Solo de flensjes met het beslag.
  6. Serveer de flensjes dubbelgevouwen met daarbovenop een eetlepel appeltjes en een een beetje appelstroop.
Solo
Meer inspiratie

DessertNagerecht