Filodeeg met spinazie en ricotta

204 30 5 5
Aantal personen:
  • 1 pak filodeeg
  • 500 g ricotta
  • 500 g spinazie
  • 1 ei
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • peper en zout
  • Solo Light Vloeibaar
  1. Was de spinazie grondig en bak de blaadjes kort in een beetje Solo Light op hoog vuur.??
  2. Laat de gebakken spinazie uitlekken in een zeef en snij de blaadjes dan fijn.?
  3. Meng de spinazie met de ricotta, oregano, ei, peper en zout.??
  4. Vet de bakvorm in en leg er twee vellen filodeeg op elkaar in.??Leg een volle eetlepel van
  5. het ricottamengsel op het deeg en vouw het dicht.?
  6. Besmeer het pakketje aan de buitenkant met wat Solo en bak 10 minuten in een op 190°
  7. C voorverwarmde oven.
Melanie VD