Fijne tagliatelle met pittige saus, champignons en rauwe ham

23 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 400 g fijne tagliatelle
  • 150 g dikke plakjes rauwe ham
  • 250 g champignons
  • 3 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar
  • 1 zak (450 g) Bertolli Pastasaus Pittig
  • 1 bosje (ca. 30 g) peterselie
  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Snijd de ham ondertussen in zeer smalle reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
  2. Verhit de margarine in een ruime koekenpan of wok en bak hierin de champignons 4 min. op een hoog vuur. Schep ze geregeld om. Voeg de hamreepjes toe en bak ze 2 min. mee. Voeg de pastasaus toe en verwarm de saus 5 min. op een matig vuur.
  3. Hak de peterselie fijn. Schep Ÿ van de peterselie door de saus. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden, schep de saus erop en bestrooi het gerecht met de rest van de peterselie.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht