Fettucini met garnalen

1870 30 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 200 g groene boontjes
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • zout
  • 350 g fettucini of een andere lange pasta
  • 500 g garnalen
  • 2 tomaten
  • 1 kleine ui
  • basilicumblaadjes (enkele)
  • peper
  1. Was de garnalen. Snijd de tomaten en de ui fijn. Snij de uiteinden van de boontjes.
  2. Blancheer ze en spoel ze goed onder koud stromend water af. Bak de ui kort in de Solo, voeg er de garnalen, tomaten en 4 eetlepels water aan toe.
  3. Laat 8 minuten op een laag vuurtje sudderen.
  4. Voeg er de boontjes aan toe en laat het geheel nog een ruime minuut doorsudderen. Hak de basilicum fijn en voeg deze bij de saus.
  5. Kruid de saus goed met peper en zout. Neem dan de pan van het vuur.
  6. Kook de pasta al dente in ruim kokend wateren giet ze dan af.
  7. Voeg er dan de saus bij en dien op.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht