Fettucine met scampi

82 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Pasta en Rijst
  • 200 g fettucine
  • 1 ui
  • 3 takken witte selder
  • 2 wortelen
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Vis
  • 2 dl witte wijn
  • 3 el tomatenpuree
  • 4 el mascarpone
  • 600 g rauwe gepelde scampi
  • cayennepeper
  • verse basilicum
  1. Breng in een pan water aan de kook en los er de bouillonblokjes in op. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  2. Pel en snipper de ui. Schraap de wortels en snijd ze met de selder in kleine stukjes.
  3. Laat in een pan de ui in de margarine stoven. Voeg er de selder en wortelstukjes bij en laat 3 minuten mee garen. Kruid met de cayennepeper.
  4. Voeg er het Knorr Bouillonketeltje , de wijn, de tomatenpuree en de mascarpone bij en laat met een deksel op de pan 6 minuten garen.
  5. Voeg de scampi in de saus toe en laat ze maximum 4 minuten garen. Haal de pan dan van het vuur anders worden ze taai.
  6. Schik de pasta op de borden, lepel er de scampisaus over en werk af met de basilicum.
Knorr
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht