Fettuccine met sint-jakobsvruchten en paddenstoelen

5 30 4 5
Aantal personen:
  • 200 gr fettuccini verde
  • 200 gr witte fettuccini
  • 300 gr gemengde paddenstoelen
  • 3 EL olijfolie
  • 28 kleine sint-jakobsvruchten
  • handvol verse basilicumblaadjes
  • peper en zout
  1. Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking. Borstel de paddenstoelen schoon. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de paddenstoelen 1 tot 2 minuten op een hoog vuur. Breng ze op smaak met peper en zout. Bak de sint-jakobsvruchten 1 minuut aan elke kant in een antiaanbakpan. Giet de pasta af en meng met de sint-jakobsvruchten en paddenstoelen. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de basilicumblaadjes.
NelekeP