Feestelijke kaassoep

3 40 0 5
Aantal personen:
  • 3 grote uien
  • 2 aardappelen
  • 250 g rambol met kruiden
  • 2 liter kippenbouillon
  • 250 gr Camembert (Rustique)
  • peper en zout
  1. 2 aardappelen en 4 uien in stukken in 2 liter water (met kippebouillon) laten koken (+/- 20 minuten)
  2. alles mixen
  3. 250 gr Rambol met kruiden toevoegen
  4. 250 gr Camembert Rustique toevoegen. (de Camembert horizontaal in 2 helften snijden en met de pel naar boven leggen)
  5. 15 minuten laten koken
  6. de pel van de Camembert met een visspaan verwijderen.
  7. alles nog een keer mixen
  8. op smaak brengen met peper (en eventueel zout)
  9. Smakelijk, een gemakkelijke feestelijke en zeer lekkere soep !!
Johanna1966