Farfalle met Boursin en ham

1517 15 4 5
Aantal personen:
  • 300 g pasta, bijvoorbeeld strikjes (farfalle: ‘vlinders’
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 3 bosuitjes, in schijfjes van 1 cm
  • 1 courgette, in blokjes
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 200 g salami of ham in blokjes
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne Kruiden
  • zout en peper
  1. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar. Verhit de Solo Vloiebaar in een wok en roerbak de ui, courgette, paprika en salami of ham 3-4 minuten. Roer de Boursin Cuisine erdoor, verdun het geheel met een finke scheut van het pastakookvocht en laat de saus nog 4-6 minuten pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper en schep de afgegoten pasta erdoor.
  2. Serveer tips: strooi geraspte kaas over de zomer pasta.
  3. Variaties: in plaats van de courgette kan je ook een zakje roerbakgroenten gebruiken.
Solo