Farfalle en tomaten

446 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 400 g farfalle
  • 1 bokaal Bertolli zongedroogde tomatesn en oregano
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode paprika
  • 4 takjes verse basilicum
  • gemalen Parmezaanse kaas
  • peper
  1. Hak de knoflook fijn.
  2. Was de paprika, snij middendoor, haal de pitjes er uit en snij in partjes.
  3. Bak de look en de paprika lichtjes in de Solo.
  4. Voeg daarna de Bertolli pastasaus toe en laat 3 minuten sudderen.
  5. Ondertussen kook je de farfalle al dente.
  6. Giet de deegwaren af en laat ze uitlekken. Haal de basilicumblaadjes van de takjes.
  7. Serveer de farfalle met de pastasaus en de basilicumblaadjes.
  8. Breng verder op smaak met peper en de gemalen Parmezaanse kaas.
Solo