Fajitas met paprika en uien

3 135 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 600 g biefstuk
  • 3 paprika's
  • 3 uien
  • 1 rode peper
  • 2 teentjes knoflook
  • sap van 1 limoen
  • scheut tequila
  • 3 el Solo vloeibaar
  • 1 tl oregano
  • 1 tl komijnpoeder
  1. Maak de peper schoon en snijd hem in stukjes. Pel en snipper de knoflook. Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer het vlees minimaal 2 uur.
  2. Verhit de grillpan en pak hierin het vlees rondom bruin. Breng het op smaak met zout, haal het uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie.
  3. Smeer met een kwastje de grillpan lichtjes in met wat Solo vloeibaar en grill dan de paprika’s en uien. Breng ze op smaak met zout en peper.
  4. Snijd het vlees in reepjes. Serveer de paprika’s, uien en vleesreepjes apart. Lekker met tortilla’s, guacamole, zure room en een groene salade.
Solo