Exotische kippensoep met broccoli en appel

13 30 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 1 ui
  • 1 struik broccoi
  • 250 5 kipfilet
  • 1 rode appel
  • kerriepoeder
  • 2 blokjes Knorr Finesse bouillon groenten
  1. Schil de ui en snijd hem fijn. Snijd de broccoliroosjes van de stronk.
  2. Breng de ui en de kipfilet samen met 1 liter water aan de kook. Laat 10 min. koken. Zet het vuur iets lager als de soep kookt. Doe er na 10 min. de broccoliroosjes bij en laat nog eens 8 min. koken.
  3. Was en snijd ondertussen de appel in kleine blokjes, waarbij nog een stukje rode schil zichtbaar is. Laat deze blokjes 2 min. mee koken. Breng de soep op smaak met kerriepoeder en de bouillonblokjes.
  4. Haal de kipfilet uit de soep, snijd hem in stukjes en doe deze terug in de soep.
Knorr