Exotische kipballetjes

981 35 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 3 eetlepels paneermeel
  • zout
  • bloem
  • 4 eetlepels Solo
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 uien
  • 500 g kip gehakt
  • 1 ei
  • peper
  • muskaatnoot
  • munt
  • gember (poeder)
  • 4 tomaten (gepeld en ontpit)
  • kaneel (poeder)
  1. Pel en snipper de ui zeer fijn.
  2. Voeg er het vlees bij, het paneermeel, het ei, peper, zout en nootmuskaat.
  3. Breng verder op smaak met de munt en de gember.
  4. Vorm balletjes en haal ze door de bloem.
  5. Bak ze goudgeel aan in de Solo en voeg er dan de tomaten en de kokosmelk aan toe.
  6. Breng verder op smaak met het kaneelpoeder.
  7. Laat verder garen en schep er het vlees uit.
  8. Mix de saus glad en lepel ze over de balletjes.
Solo