Exotische kalfrolletjes met fijne spaghetti

5 20 0 5
Aantal personen:
  • 200 gr fijne spaghetti
  • 4 st flinterdunne kalfslapjes
  • 2 st bananen
  • 1/2 l bouillon
  • 100 gr geraspte kokosnoot
  • 100 gr cashewnoten
  • 2 dl room
  • 50 gr boter
  • 1 mespuntje koriander
  • 1 paar saffraandraadjes
  1. Snij de gepelde bananen in plakjes en schik die op de gekruide kalfslapjes. Rol op en prik vast met een houten cocktailstaafje. Laat in de hete boter een paar minuten kleuren. Maal met de keukenrobot of de mixer de cashewnoten heel fijn en voeg de kokosnoot toe met de fond of de bouillon. Laat nog een minuutje draaien, voeg de saffraan toe en giet over de kalfsrolletjes. Laat 10 minuten zacht sudderen. Voeg de room toe en laat op hoog vuur indikken. Kook intussen de pasta zoals aangegeven op de verpakking, serveer bij de kalfsrolletjes en bestrooi met koriander.
hildeke3105