eiersalade

3 20 0 5
Aantal personen:
  • 4 eieren
  • 1 sjalot
  • peterselie
  • mayonaise
  • 2 mespunt cayenne
  • 1 kl gemberpoeder
  • peper,zout
  • tabasco
  1. - eitjes 10 min.laten koken.
  2. - laten afkoelen onder koud water.
  3. -sjalot en enkele takjes peterselie heel fijn snijden.
  4. - de eitjes heel fijn snijden.
  5. - 2 à 3 kl mayonaise bijdoen en mengen.
  6. - 2 mespunt cayennepoeder + 1 kl gemberpoeder bijdoen.beetje mengen.
  7. -de sjalot (enkele snippers) + de peterselie (enkele snippers) bijdoen en terug wat mengen.
  8. -enkele druppels tabasco (voor de liefhebbers).
  9. -peperen + wat zout.
  10. -goed mengen.
  11. -smakelijk met toastjes.
sergedonni