Eenvoudige koekjes

218 20 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 100 g suiker
  • 100 g Solo (20 g voor het invetten)
  • 100 g kleine stukjes chocolade
  • 0.5 zakje bakpoeder
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 ei
  • 150 g bloem
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Smelt de Solo die je vervolgens in een kom mengt met de suiker en het ei. Voeg daarna de vanillesuiker en het bakpoeder toe en meng alles samen.
  3. Voeg geleidelijk de bloem toe en blijf roeren tot je een glad beslag hebt. Voeg de stukjes chocolade toe.
  4. Vorm kleine balletjes met het koekjesdeeg en schik ze op een vel bakpapier.
  5. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is tussen de balletjes (laat 2 à 3 cm tussen twee balletjes), want ze zullen verder uitzetten terwijl ze bakken.
  6. Bak de koekjes gedurende 10 minuten. Als de randjes van de koekjes bruin zijn, zijn ze klaar en mogen ze uit de oven.
Solo
Meer inspiratie

PatisserieNagerecht