Een Snelle Pizza van een Wrap + 2 Vegetarische Variaties

2 19 0 5
Aantal personen:
  • VOOR DE BASIS SAUS
  • 1 blikje( 140 gr) dubbel geconsentreerde tomatenpuree
  • 2 tl rode pesto zelfgemaakt of uit een potje
  • 1 draai zwarte peper en zout en 2 tl olijfolie
  • 2 tl oregano of Italiaanse kruiden
  • 2 volkoren wraps
  • 2 hand geraspte kaas naar keuze
  • 1 blikje tonijn op water basis uitgelekt
  • 2 tomaat in plakjes gesneden
  • 1/2 rode ui in dunne ringen
  1. Yep 't is weer vrijdag ( snelle keuken dag) dus klaar voor een lekkere, snelle hap om het week end in te luiden. Kom zelfgemaakte soep vooraf en dan deze "pizza". En snel dat ie gemaakt is, dat is zeker! Met veel variatie mogelijkheden. En sinds ik weet, dat je overige onbelegde wraps goed in de vriezer kunt bewaren heb ik ze dus altijd in huis.
  2. Werk alle bestanddelen voor de basis saus door elkaar en bestrijk er de 2 wraps mee. Strooi er een weinig geraspte kaas op.
  3. Leg er de tomaat, ui ringen en tonijn op en strooi er nog geraspte kaas op en zet 14 minuten in een oven van 200-225 graden, zodat de wrap knapperig is en de kaas gesmolten. Enjoy
  4. VARIATIE VEGETARISCH GRIEKS
  5. 2 wrap basissaus (zie boven) 6 kastanje champignons in plakjes, paar plakjes courgette, 3 plakjes tomaat, wat rode ui ringen, wat feta en geraspte kaas.
  6. VARIATIE VEGETARISCH ITALIAANS
  7. 2 wrap , basissaus , ringen puntpaprika, 6 kastanje champignons in plakjes, plakjes mozzarella, geraspte kaas en basilicum blaadjes
  8. Ook hier begin je weer met de basissaus met wat kaas erop gestrooid., gevolgd door de champignons, paprika en mozzarella. Strooi er pas basilicum blaadjes op als de pizza uit de oven is.
Love to Cook