Een overheerlijke vegetarische röstischotel met tomaatjes,geitenkaas en basilicum

13 45 5 5
Aantal personen:
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout naar smaak
  • 250 gr zachte geitenkaas ( bettine Blanc)
  • 1 dikke ui gesnipperd
  • 400 gr trostomaten in dikke plakken
  • 1 zak rösti ( diepvries) à 600 gram
  • 4 eieren
  • 20 gr verse basilicumblaadjes
  1. Rösti,,paprika,ui en ei mengen met peper en zout.Alles in een ingevette ovenschaal doen , Beleggen met plakken tomaat en in het midden van de een voorverwarmde ( 200Graden) oven 45 min bakken.De laatste 5 min bestrooien met de verkruimelde geitenkaas..
  2. Als laatste garneren met basilicumblaadjes.
  3. De geitenkaas-röstischotel in vieren verdelen en serveren met een knapperige groene salade.
Love to Cook