Een lekkere suikeromelet

175 20 Gemiddelde moeilijkheid 2 5
Aantal personen:
  • 4 eetlepels gesuikerde gecondenseerde melk
  • 24 kwartjes perzik (uit blik)
  • Solo
  • fijne griessuiker
  • 8 eieren
  1. Doe 4 eieren in een kom. Voeg het eiwit van de andere eieren toe en bewaar het eigeel in de halve schelp.
  2. Meng de eieren en het eiwit met de mixer totdat u een schuim bekomt.
  3. Voeg de gecondenseerde melk toe en blijf nog even mixen.
  4. Verwarm een pan met een beetje Solo erin, giet er een vierde van het eimengsel in en zet op het laagste stand.
  5. Leg voorzichtig één van de eigelen in het midden van de omelet en schik er 6 perzikkwartjes rond.
  6. Laat een tiental minuten op het laagste vuur bakken.
  7. Maak de omelet aan de randjes los, laat op een bord glijden en houd ze warm.
  8. Maak op dezelfde manier de andere drie omeletten, bestrooi royaal met suiker en dien op.
Solo
Meer inspiratie

EiNagerecht