Een goedgevulde wrap van omelet

11 15 4 5
Aantal personen:
  • 3 eieren
  • 1 scheutje kookroom of melk
  • 2 el bieslook en of peterselie gesnipperd
  • vers gemalen peper en zout
  • VOOR DE VULLING
  • 2 handjes rucola/ijsbergsla of sla naar keuze
  • 100 gr gerookte zalm in reepjes
  • 1 avocado geschild zonder pit in reepjes
  • 2 zongedroogde tomaatjes in olie in reepjes
  • 1 el licht geroosterde pijnboompitjes
  • 1 hand geraspte mozzarella
  1. Kluts de eieren met de room, peper en zout en de kruiden naar keuze los. Smelt wat kokosolie( of andere vetstof) in een anti aanbak pan en bak 2 omeletten.
  2. Leg ze op 2 borden om af te koelen.
  3. Beleg de afgekoelde omelet met de ingrediënten. Oprollen , klaar en smullen maar.
  4. Als hoofdgerecht met soep vooraf.
  5. Als lunch of meeneem lunch voor op het werk.
  6. Variatie mogelijkheden.
  7. A Roer 1 tl Italiaanse kruiden door de eieren
  8. B Beleg met ham of kipfilet( broodbeleg )i.p.v zalm
  9. C Gebruik zachte geitenkaas, feta of hütten käse, roomkaas.
  10. D Reepjes dunne sliertjes komkommer, verse tomaat, of paprika
  11. E Kortom gewoon beleggen met je favo ingrediënten of dat wat nog in je koelkast ligt en op moet.
  12. Eigen recept en foto
Love to Cook