DURUM MET GEHAKT EN KRUIDENKAAS

0 30 0 5
Aantal personen:
  • 400 GRAM GEHAKT
  • SNUIFJE NOOTMUSKAAT
  • ZWARTE PEPER/ZOUT
  • MESPUNTJE CAYENNEPEPER
  • 2 TL GESNIPPERDE PETERSELIE
  • OLIJFOLIE
  • POTJE KRUIDENKAAS
  • 4 TORTILLAWRAPS
  • 1 ZAKJE WOKGROENTEN
  • 1 RODE UI FIJNGESNEDEN
  • OLIJFOLIE
  • 1 TEENTJE GEPERSTE KNOFLOOK
  1. Stoof de ui en look even aan in olijfolie en doe er nadie de gewokte groenten bij. Goed kruiden met peper en zout en laat nog even verder stoven. Bak het gehakt in olijfolie met alle kruiden. Verdeel de groenten over de durum. Schik er het vlees op en nappeer met de saus. Rol de wraps strak op met aluminiumfolie.
NelekeP