Duowafeltjes

4 150 0 5
Aantal personen:
  • 400 g Solo patisserie
  • 6 Eieren
  • 500 g Patisseriebloem
  • 300 g Suiker
  • 50 g Cacaopoeder
  • 2 eetlepel Puddingpoeder vanille
  • 1 koffielepel Bakpoeder
  • 1 vanillestokje
  • 1 mespunt Zout
  1. Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje.
  2. Smelt de boter in een steelpan en laat afkoelen.
  3. Meng de bloem met de suiker, de puddingpoeder, de bakpoeder en de vanillezaadjes.
  4. Voeg de gesmolten boter,de eieren en het zout toe. Meng tot een glad beslag.
  5. Verdeel het beslag in 2 en meng de cacaopoeder onder deel 1.
  6. Dek het beslag af met een propere keukenhanddoek en laat 1 uur rijzen.
  7. Verhit het wafelijzer en voeg voor elke wafel een lepel van elk deeg toe.
  8. Bak de wafels aan elke kant mooi bruin
 Ons Brigitte