Duo van tartaar

1 0 0 5
Aantal personen:
  • g 200 verse tonijn
  • g 200 verse zalm
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • el 1 bieslook, gesnipperd
  • g 400 rucola, gesneden
  • Knorr Salad Mix voor vinaigrette met ui-tuinkruiden
  • el 3 water
  • olijfolie
  • zout en peper
  • 1 zakje Florette Duo veldsla en rucola
  1. Snijd de tonijn en zalm in hele kleine blokjes (tartaar).
  2. Voeg de sjalot, de bieslook en de rucola erbij.
  3. Doe de Knorr Salad Mix in een kom met het water en dezelfde hoeveelheid olijfolie en meng met een klopper.
  4. Voeg de vinaigrette bij de tartaar en kruid af met zout en peper.
  5. Maak quenelles van de tartaar en dresseer ze met een beetje olijfolie.
  6. Serveer met de Florette Duo.
Koken Op De Markt
Meer inspiratie

BelgischVleesVoorgerecht