Duo-soep van spinazie en kervel

855 20 3 5
Aantal personen:
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Groenten Vetarm
  • zout
  • 1 dl light room
  • 1 middelgrote ui
  • 150 g diepvriesspinazie
  • 50 g kervel
  • peper
  1. Snij de ui heel fijn en gooi hem snel - vóór je ogen tranen - in een soepketel met een lepeltje Solo.
  2. Wacht even tot de uisnippers glazig worden.
  3. Giet er dan 1 liter water bij, verbrokkel er een blokje Knorr Finesse Bouillon Groenten Vetarm in en voeg de spinazie toe.
  4. Na 5 minuten koken mag de kervel erbij. Laat nog 5 minuten borrelen.
  5. Nu nog even mixen, een snuifje peper en zout erbij, een scheutje light room.
Solo
Meer inspiratie

SoepVoorgerechtVegetarisch