DESSERT MARCEPEIN

8 20 5 5
Aantal personen:
  • 200 GR AMANDELEN
  • 200 GR POEDERSUIKER
  • 1 EIWIT
  • 1 THEELEPEL ORANJEBLOESEMWATER
  1. ZEEF DE BLOEMSUIKER EN DOE ZE IN EEN KOM.
  2. VOEG ER DE AMANDELPOEDER AAN TOE.
  3. ROER HET GEHEEL GOED DOOREEN.
  4. VOEG ER HET TOT SCHUIM GEKLOPT EIWIT AAN TOE.
  5. KNEED HET GEHEEL TOT EEN STEVIGE MASSA.
  6. VOEG ER EEN THEELEPELORANJEBLOESEMWATER AAN TOE.
  7. KNEED OPNIEUW TOT STEVIGE MASSA.
  8. STROOI BLOEMSUIKER UIT EN ROL DE MASSA TOT EEN ROL.
  9. DRAAI DEZE IN DOORZICHTIGE HUISHOUDFOLIE.
  10. LAAT 24 UUR STIJVEN IN DE FRIGO.
Izegem 54