de enige echte goulash

1 120 0 5
Aantal personen:
  • 600 gram rundsvlees(in kleine stukjes)
  • 2 uien
  • 2 EL paprikapoeder
  • 2 groene chilipepers
  • 1 EL tomatenpuree
  • 1 teentje look
  • runderbouillon
  • peper en zout
  • 2 aardappelen( in blokjes)
  1. fruit de uien.
  2. haal de pan van het vuur en voeg het paprikapoeder toe,meng goed!
  3. voeg er dan het vlees aan toe en meng goed zodat het aan alle kanten met paprikapoeder bedekt is. zet de pan dan weer op het vuur.
  4. bak het vlees aan alle kanten bruin en laat het even zacht sudderen.voeg er dan het fijngesnipperde knoflookteentje aan toegiet er ne zoveel bouillon bij tot het vlee onderstaat.
  5. breng aan de kook en laat anderhalf uur sudderen
  6. doe er de stukken aardappel bij,zonodig nog wat bouillon. voeg er als de aardappelen bijna gaar zijn de chilipepers en de tomatenpuree aan toe.roer en laat gaar worden.
tanjav