Curry van kalkoen met citroen

13 80 Lage moeilijkheid 0 5
Aantal personen:
  • 2 teentjes look
  • 2 uien
  • 1 bosje koriander
  • 4 citroenen
  • 800 g kalkoenfilet
  • 50 g margarine
  • 3 el curry
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Kip
  • 20 cl kokosmelk
  1. Pel en hak de look en de uien. Was, hou enkele blaadjes achter en knip de rest van de koriander fijn. Pers de citroenen.
  2. Snijd het vlees in blokjes en laat ze met het citroensap 30 minuten koel marineren.
  3. Fruit de uien in de margarine, voeg er de curry bij en laat 1 minuut garen.
  4. Voeg het vlees, de marinade, look, 20 cl water en het bouillonketeltje toe. Kruid met peper en koriander en laat 20 minuten afgedekt garen.
  5. Voeg de kokosmelk toe en laat nog 10 minuten garen.
  6. Doen goed heet op met basmati rijst en de achtergehouden koriander.
Knorr
Meer inspiratie

IndischVleesHoofdgerecht