Cupcakes

19 60 4 5
Aantal personen:
  • 125 gram zelfrijzende bloem
  • 125 gram suiker
  • 125 gram boter (op kamertemperatuur)
  • 2 stuks eieren
  • 2 eetlepels melk
  1. Oven op 170°C voorverwarmen.
  2. Doe alles behalve de melk in een grote mengkom en meng goed met een handmixer.
  3. Voor de smaak van je cupcake kan je zelf experimenteren: stukjes appel en kaneel of Citroen-, sinaasappelschil, gemalen kokos, Speculaaskruiden of chocoladedruppels, cacaopoeder... Experimenteer zelf!
  4. Voeg de melk toe en mix alles nog eens even.
  5. Vul de papieren vormpjes (2/3 van de rand) en zet in de oven 15 tot 20 min. De cupcakes kan je best bakken in een cupcake- of muffin vorm met papieren cupcakevormpjes in.
  6. Altijd even prikken om te controleren of ze gaar zijn
Katleen taens