cupcakes met speculaasbotercreme

118 35 3 5
Aantal personen:
  • 125 G BLOEM
  • 125 G BOTER
  • 125 G SUIKER
  • 2 STUKS EIEREN
  • 150 G BOTER
  • 150 G BLOEMSUIKER
  • 2 eetlepels speculaaspasta
  • 2 eetlepels melk
  1. klop de boter zacht en voeg de suiker toe. meng tot alle suiker is opgenomen.
  2. voeg de bloem, de eieren en de melk toe en roer door elkaar met een vork tot je een glad beslag bekomt.
  3. vul je cupcakebakblik met papieren cupcakevormpjes en vul deze tot 1cm van de rand.
  4. bak vervolgens +- 15 minuten op 180°C
  5. voor de botercreme: mix de boter met de bloemsuiker tot een gladde crème. voeg vervolgens de speculaaspasta toe en mix tot je een glad geheel bekomt.
  6. versier de cupcakes met de botercreme naar wens.
jana.mestdagh