cupcakes met chocoladedruppels

22 15 3 5
Aantal personen:
  • 125 gram solo
  • 100 gram kristalsuiker
  • 125 gram zelfrijzende bloem
  • 2 soeplepels halfvolle melk
  • 2 eieren
  • 10 gram vanillesuiker
  • 3 soeplepels fondant chocolade gallets
  1. Zet 12 papieren cupcake vormpjes klaar.
  2. Doe de solo + suiker en vanillesuiker in een kom en mix tot een glad en luchtig beslag.
  3. Voeg toe: de zelfrijzende bloem, de halfvolle melk, de eieren + mix.
  4. Meng de chocolade gallets onder je beslag.
  5. Schep 1 soeplepel deeg in elke papieren cupcake vorm.
  6. Bak af in een voorverwarmde oven: 20 à 25 minuten op 170 graden.
  7. Laat na het bakken afkoelen op een rooster.
  8. Succes bij de kids gegarandeerd!
Ditte51