Crostini’s met Italiaanse ham en pesto Verde

99 20 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 2 ciabattabrooden
  • Extra Vergine olijfolie
  • 9 plakken proscuitto
  • 9 plakken serranoham
  • 1 potje Bertolli Pesto Verde
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 8 gedroogde tomaatjes
  • 0.5 bos verse basilicum
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden en bak het brood af maar halveer de afbaktijd zodat ze nog niet helemaal krokant zijn.
  2. Halveer het brood door de lengte. Snijd vervolgens plakken van ca. 2 – 3 cm breed. Besprenkel het brood met olijfolie en grill tot ze goudbruin zijn.
  3. Pel vervolgens de ui en snijd in dunne halve ringen. Snijd de paprika en tomaatjes in dunne repen. Besmeer de crostini’s met de pesto verde en beleg de crostini’s steeds met de verschillende soorten ham. Garneer ze met rode ui, paprika en tomaat reepjes.
  4. Leg op alle crostini’s nog een blaadje basilicum. Eet smakelijk.
Solo