Croque-monsieur met Comté, kippenwit, gekonfijte tomaten en groene asperges

385 30 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 8 sneden toastbrood
  • 200 g Comté
  • 8 groene asperges
  • 30 g Solo
  • 2 stukken kipfilet
  • extra vergine olijfolie
  • 12 gekonfijte tomaten
  • 100 g platte kaas
  • 1 eetlepel verse room
  • 8 basilicumblaadjes
  1. Snij de Comté in dunne plakjes met dezelfde afmetingen als het brood.
  2. Kook de asperges in water en snij ze in de lengte en in de breedte in tweeën.
  3. Bak de stukken kippenwit met de Solo in de pan en snij ze daarna in dunne plakjes.
  4. Bestrijk de sneden toastbrood met een beetje olijfolie.
  5. Stel de Croque Monsieur in deze volgorde samen: brood, Comté, tomaten, kip en asperges.
  6. Rooster ze in de oven of in een speciaal toestel.
  7. Verdun de plattekaas met een beetje room en voeg er de vers versnipperde basilicumblaadjes bij.
Solo
Meer inspiratie

SaladeHoofdgerechtLente