Creools tonijnpannetje

5 40 0 5
Aantal personen:
  • 2 bosjes lenteuitjes
  • 1 spaans pepertje
  • 500 gr aardappelen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 500 gr tonijnfilet
  • 1 paar gepelde tomaten
  1. Snij de lente-uitjes in ringen en hak het spaans pepertje fijn.
  2. Snij de aardappelen in schijfjes, giet er 1/2 el olijfolie over en bestrooi met wat zout.
  3. Bak ze in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende 25 minuten.
  4. Verhit 1 el olijfolie in een pan en voeg de uiringen, het fijngehakte peperjte en enkele gepelde tmaten toe.
  5. Kruid met zout, peper en paprikapoeder.
  6. Snij 500 g tonijnfilet in stukken en bak in olijfolie kort aan in een pan.
  7. Voeg de tonijn bij de groenten en laat 7 minuten sudderen.
  8. Dien op met de gebakken aardappelschijfjes
hildeke3105