Crème Montenau

5 20 4 5
Aantal personen:
  • 1/2 l volle melk plus extra scheutje voor de pudding
  • 75 gr fijne basterdsuiker
  • 50 gr vanillepudding ( imperial )
  • 500 gr ananas stukjes uit blik of vers
  • 5 el ananassap
  • 2 el gran marnier
  • 2 el elixir d'anvers
  • 250 gr slagroom , opgeklopt
  • 1 el poedersuiker
  1. Los de suiker op in de melk en breng aan de kook , los ook de pudding op in het scheutje extra melk , giet bij de warme melk en roer het mengsel tot een gladde pudding en giet over in een kom en laat afkoelen .
  2. Klop de slagroom stijf met het poedersuiker en roer de afgekoelde pudding los.
  3. Giet het ananassap, de Elixir d’Anvers en Grand Marnier bij de pudding en doe de ananas erbij en spatel de slagroom eronder.
  4. Verdeel over kleine kommetjes en laat een nachtje opstijven in de koelkast .
  5. Eet smakelijk :)
troubs