Crème brûlée koko

269 30 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 0.5 l melk
  • 1/3 theelepel vanillesuiker
  • 100 g geraspte kokos
  • 3 eieren
  • 100 g suiker
  • 1 eetlepel maïzena
  • 30 g bruine suiker
  1. Zeef de melk.
  2. Verwarm de oven op 160 °C.
  3. Breng de melk met de vanillesuiker en de kokos aan de kook.
  4. Klop de eieren met de suiker en de maïzena.
  5. Klop de gezeefde melk in een dun straaltje erdoor.
  6. Doe dit alles terug in de pan en bring het al roerend aan de kook.
  7. Verdeel het mengsel over de vormpjes en zet deze in de braadslee.
  8. Giet er een laagje kokend water in en zet het geheel 3 min in de oven.
  9. Haal het daarna uit de oven en laat afkoelen.
  10. Voor het serveren, strooi de suiker erover en laat het onder de grill karameliseren.
bebop
Meer inspiratie

PatisserieNagerecht