Crème brûlée (kleine glaasjes)

1 20 0 5
Aantal personen:
  • 1 l Debic crème brûlée
  • 5 g eierdooiers
  • 1 gelatineblaadjes
  • 6 dl Debic room
  • 2 dl melk
  • 80 g suiker
  • 1 zakje bosvruchtenthee
  • 125 g witte chocolade
  • 2,5 dl witte wijn (chardonnay)
  1. Breng de Crème brûlée naar het kookpunt en laat hierin de losse thee enkele minuten weken.
  2. Passeer door een fijne zeef en verdeel de Crème brûlée over glaasjes of schaaltjes.
  3. Zet minstens 2 uur in de koelkast. Brand af met een bunsenbrander.
  4. Warm de witte wijn op en giet de witte wijn over de witte chocolade. Meng dit tot een gladde masse en zet de mengeling in de koeling.
  5. Serveer de crème brûlée samen met de crème van chocolade en wijn.
stey